Amanides

Amanida de tomàquet i formatge

Avui et portem una recepta fresca i molt senzilla, d’aquelles que serveixen com a entrant per a qualsevol època de l’any. Amb aquesta amanida de tomàquet i formatge triomfaràs segur! Ja sigui pel dia a dia o per una ocasió especial, és una opció saludable i apte per a acompanyar qualsevol plat de pasta, de carn o de peix. Així doncs, anem a la cuina?

Ingredients (per a 4 persones):

  • 4 tomàquets mitjans 
  • 200g de formatge fresc (tipus Mozzarella, de Burgos…)
  • Orenga
  • Olives Negres
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d’Oliva

Pas a pas:

  1. En primer lloc, renta els tomàquets i talla’ls en rodanxes fines (d’aproximadament 3 mm) i col·loca’ls en un plat.
  2. És el moment de salpebrar el tomàquet i posa el formatge, tallat a làmines, per sobre.
  3. Espolsa-hi una mica d’orenga i decora-ho amb les olives negres.
  4. I finalment amaneix amb força oli d’oliva.

Llest! Ara tens una deliciosa amanida de tomàquet i formatge, ideal com a entrant.

També pots afegir-hi fruits secs, per a donar-li un toc “crunchy” a la teva amanida, o fins i tot acompanyar-la amb algunes torradetes.

Potsvariar el formatge a utilitzar, en aquest cas hem fet servir Mozzarella, però una gran opció és fer-la amb Burrata. Posa totes les rodanxes de tomàquet en un plat fons i afegiu la burrata just a sobre, en el moment de degustar-lo deixa que la burrata banyi tot el tomàquet, serà espectacular!

Bon profit!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *