Receota de coliflor amb beixamel
Verdures i Llegums

Coliflor amb beixamel

Arriba el fred i, amb ell, sempre ve de gust un plat més calent i contundent, que ens faci entrar en calor ràpidament. La recepta d’avui és ideal per aquests dies, un plat de coliflor amb beixamel us aportarà l’energia suficient per afrontar el vostre dia. Us animeu a cuinar?

Ingredients (per a 4 persones):

Pas a pas:

  1. En primer lloc posarem tres o quatre dits d’aigua dins una olla, afegirem un pessic de sal i la portarem al bull.
  2. Mentrestant tallarem i rentarem la coliflor i la courem durant uns 15 minuts, fins que veiem que els troncs de coliflor estan tous.
  3. Podeu aprofitar per preparar la beixamel mentre cuineu la coliflor.
  4. Un cop la coliflor estigui bullida. l’escorrerem i la posarem dins una plata de forn. Regarem amb beixamel i espolsarem el formatge per sobre.
  5. Finalment afegirem unes puntetes de mantega per sobre i gratinarem dins el forn, fins que veiem que el formatge està daurat.

I llest! Ja tenim a punt el nostre plat de coliflor amb beixamel, us recomanem menjar-la ben calenta!

La coliflor amb beixamel pot ser perfectament un plat únic, ja que és un plat força pesat. Però si ho preferiu podeu acompanyar-lo d’una amanida o un plat de peix lleuger, per acabar de completar el vostre menú.

Bon profit!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *