Recepta ensaladilla russa
Amanides,  Verdures i Llegums

Ensaladilla Russa

La recepta d’avui és una amanida que de ben segur tots coneixeu. A qui no li agrada una boníssima ensaladilla russa? Amb les seves verudretes ben tallades, la seva tonyina, les seves olivetes verdes, i el seu bany de maionesa… Així doncs, us animeu a venir a la cuina?

Ingredients (per a 4 persones):

  • 450g de patates 
  • 4 pastanagues
  • 200g de pèsols congelats
  • 2 ous
  • 15 olives verdes sense pinyol tallades
  • 200g de tonyina en conserva
  • 250g de maionesa
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Pas a pas:

  1. En primer lloc posarem a coure els ous. Posem els ous al foc amb aigua freda i quan arrenqui el bull els deixem coure durant 10 minuts. Retirem de l’olla, els pelem i reservem.
  2. Al mateix temps posarem a coure les patates. Posem aigua dins una olla amb dos cullerades de sal. Quan arrenqui el bull incorporem les patates i les pastanagues senceres. Courem durant uns 20-30 minuts, retirarem del foc i les tallarem a daus.
  3. Courem també els pèsols. Ho farem dins una cassola amb una culleradeta d’oli d’oliva verge extra, afegirem els pèsols amb una miqueta de sal i els cuinarem fins que estiguin tendres.
  4. Un cop ho tinguem tot, incorporarem les patates, les pastanagues i l’ou tallat dins una font per servir.
  5. Finalment afegirem la tonyina, les olives i la maionesa. Ho barrejarem tot molt bé, fins que quedi ben integrat.

I llest! Ara tenim una deliciosa ensaladilla russa, només ens caldrà deixar-la refredar! Us recomanem fer-la i deixar-la tota la nit a la nevera, com més freda, més bona!

L’ensaladilla russa és una recepta molt completa, que ens servirà com a plat únic ja que ens aporta els diferents grups d’aliments necessaris en un únic plat: hidrats, proteïnes i verdures. Pot ser més fantàstica i completa l’ensaladilla russa?

Bon profit!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *