recepta de pa de pessic de iogurt
Pastissos i Pastes

Pa de pessic de iogurt

Avui us portem una recepta fàcil, ràpida i ideal per a fer amb infants. I és que qui no ha fet alguna vegada aquest pa de pessic de iogurt tan típic? No té gens de complicació en les mesures dels ingredients, ja que totes elles es mesuren amb un gotet de iogurt. Només caldrà controlar el temps de forn, però ja us avancem que no té cap complicació! Un pa de pessic boníssim, ideal per esmorzar, berenar o en qualsevol moment del dia. Així que, us animeu a venir a la cuina?

Ingredients pel pa de pessic de iogurt:

  • 1 iogurt natural o de llimona
  • 3 ous
  • 1 mida de iogurt d’oli de girasol
  • 2 mides de iogurt de sucre
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Per decorar: lacasitos, crema de cacau, sucre llustre, mermelada…

Pas a pas del pa de pessic de iogurt:

  • En primer lloc preescalfarem el forn a 180ºC, calor a dalt i a baix.
  • Mentrestant afegirem dins un bol gran el iogurt, els ous i l’oli de girasol. Barrejarem bé amb l’ajuda de la batedora elèctrica.
  • Un cop barrejat afegirem el sucre, i tornarem a barrejar de nou fins que quedi integrat.
  • Per últim faltarà afegir la farina i el llevat en pols. Barrejarem bé perquè no quedin grumolls a la massa.
  • Tot seguit ho abocarem dins un motlle (rodó o rectangular, el que preferiu). Donarem uns cops sobre el marbre de la cuina per tal de que desapareguin les bombolles. I ho portarem dins el forn.
  • Deixarem coure durant uns 30-40 minuts (tot depèn del forn). Recordeu no obrir la porta del forn mentre es cogui, sinó no ens pujarà el pastís! Per veure si està cuit, podeu punxar-lo amb un pal o ganivet, si surt totalment net és que està totalment cuinat.

I, llest! Ja teniu un súper pa de pessic de iogurt, apte per a qualsevol moment del dia.

Podeu obrir el pa de pessic i untar-lo amb crema de cacau o amb mermelada. També podeu decorar-lo amb sucre llustre o amb lacasitos… Imaginació al poder!

Bon profit!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *